ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ

ΜΕΤΡΑΜΕ ΜΕΡΕΣ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.



της Μαρίας Μιχ. Πολύζου (twitter:@mmpolyzou)
Ας διαβάζουμε ΠΙΣΩ από τις ενέργειές τους: Οι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου είναι το νέο υπερόπλο για την καταστολή του Συντάγματος και της Δημοκρατίας. Είναι επίδειξη ισχύος "Κοιτάξτε εμείς τί είμαστε ικανοί να κάνουμε σε ένα απόγευμα μέσα"! Και είναι πρόβα τζενεράλε για τα χειρότερα που ετοιμάζουν.

Μέχρι και πριν από την....ΕΡΤ, η τακτική εξόντωσης ήταν βασισμένη στο "μαρτύριο της σταγόνας", λίγες δόσης σταδιακής προόδου για την εφαρμογή του Μνημονίου και των επιταγών της Τρόϊκας. Αυτό που έγινε με την ΕΡΤ καταδεικνύει την επιτάχυνση των διαδικασιών.
"Οι μηχανές στο ΦΟΥΛ"!!!

Να ξέρετε ότι ο τελικός στόχος είναι όλη η περιουσία της Ελλάδας και μέσα στα περιουσιακά στοιχεία είμαστε όλοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ - ναι τα φυσικά πρόσωπα! Τα χειρότερα είναι μπροστά μας εκτός και αν τα σταματήσουμε.
Τα Μνημόνια ήρθαν για να μείνουν μαζί με τους τοποτηρητές που εγκαταστάθηκαν στην Αποικία που λέγεται Ελλάδα.
Μετά τις Γερμανικές εκλογές έρχεται η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ, και η λήξη της έννοιας "Κράτος" για την Ελλάδα. Ήδη ο προϋπολογισμός του 2014 θα κατατεθεί από αυτόν τον Οκτώβριο στις Βρυξέλλες.
Μετράμε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕΡΕΣ για να αντιδράσουμε δυναμικά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αν δεν απαντήσουμε ΤΩΡΑ δυναμικά ως ΕΛΛΗΝΕΣ θα χαθούμε ως Έθνος και ως Κράτος στο άλεσμα της Ομοσπονδιακής μηχανής.
 

Αναφορές:
1. Οι δηλώσεις του Σόϊμπλε στη Γερμανική Βουλή, ο ίδιος αναφέρει ξεκάθαρα αυτά που περνάνε τώρα ως μέτρα: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/257840/poly-epodynes-metarrythmiseis-proaniggeile-gia-tin-ellada-o-soimple.
2. Η απάντηση (φωτο) του Βουλευτή της Ν.Δ, Α. Γεωργιάδη "Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει" μετά από ερώτησή μου προς τον ίδιο να σχολιάσει τις παραπάνω δηλώσεις Σόϊμπλε στις 30-11-12 στο twitter. Ο ίδιος είπε "Έτσι γίνεται στη μετάβαση από το ένα μοντέλο στο άλλο. Αναγκαστικά. Αλλά πρέπει να το κάνουμε". Το μοντέλο στο οποίο αναφέρεται (και δεν είπε τότε) είναι η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΟΠΟΙΗΣΗ.
3. Το ηχητικό (http://po.st/UKlbcL (από το 7:30), όπου ο Γραμματέας της Ν.Δ και Βουλευτής Ηρακλείου Μ. Κεφαλογιάννης στις 14-02-13 δηλώνει στην εκπομπή του realfm στο δημοσιογράφο κ. Νίκο Χατζηνικολάου (@NChatzinikolaou) ότι οδηγούμαστε στην Ομοσπονδιοποίηση αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογικές.
4. Αρθρο μου αμέσως μετά τις δηλώσεις του Μ. Κεφαλογιάννη "Μας πάνε για προτεκτοράτο" στις 14-02-13 http://loutraki1.blogspot.gr/2013/02/blog-post_15.html via @LoutrakiOne


Αρβελέρ: «Μου διεμήνυσαν ότι θα έχετε κράτος μέχρι το Σεπτέμβριο του 2013, μέχρι τις γερμανικές εκλογές. Μετά τέλος.»



Φοβερή αποκάλυψη από την Ελένη Γλύκατζη – Αρβελέρ: «Βάζουν επίτηδες ανήκουστα μέτρα που δεν θα αποδώσουν για να υποχρεώσουν την Ελλάδα σε έξοδο (από την ευρωζώνη)» αποκάλυψε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η ακαδημαϊκός Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ.


Παρακολουθείστε στο video που ακολουθεί τη συγκλονιστική αποκάλυψη!






Με την ψήφιση του 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ που θα επέλθει αμέσως μετά τις Γερμανικές εκλογές, θα ολοκληρωθεί και η υποθήκευση της ιδιωτικής περιουσίας στους διεθνής διατραπεζικούς ομίλους.
Στη συνέχεια τα πάντα θα εκπορεύονται απο την ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στην οποία θα δίνει λογαριασμό η ΕΛΛΑΔΑ και είναι το ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΟΣ Α.Ε. που εδρέυει στο ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.
Τα πάντα θα λειτουργούν μέσα από μια τράπεζα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης η οποία θα φροντίζει για την «ένταξη» στο σύστημα ενός πολίτη υπο πλήρη έλεγχο.
Αυτό για το οποίο ο Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ φρόντισε να στηθεί πολύ γρήγορα και μάλιστα η εφαρμογή του ξεκίνησε, από τον ειδικά εκπαιδευμένο γνώστη του προγράμματος, και εννοούμε τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ, και ολοκληρώνεται απο τον ΣΑΜΑΡΑ που προβλέπει:
 
Έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας διακυβέρνησης του πολίτη.
Σταδιακή κατάργηση κάθε λειτουργίας του κράτους δηλαδή κάθε δημόσιας υπηρεσίας.
Ένταξη όλων των χρηματιστηριακών συναλλαγών στις Τράπεζες.
Έλεγχος των περιουσιακών στοιχείων με τελικό στόχο την τραπεζοποίηση των περιουσιών.
Απόλυτος εργασιακός έλεγχος με τελικό σκοπό την κατάργηση κάθε αμοιβής γιατί τα πάντα θα κατευθύνονται μέσα από κέντρα διανομής.
Κατάργιση των ασφαλιστικών ταμείων και θεσμοθέτιση ποσού διαβίωσης.
Κατάργιση κάθε μορφής κοινωνικής παροχής.
Επιβολή μεταλλαγμένων τροφίμων και γενοσήμων φαρμάκων.
Μπορεί κάποια από τα παραπάνω να μην είναι κατανοητά για αυτό θα αναφέρουμε ένα παράδειγμα από το κάθε ένα.
 
Θα υποχρεωθούν όλοι οι πολίτες να προμηθευτούν ηλεκτρονική κάρτα διακυβέρνησης, γιατί χωρίς αυτή δεν θα μπορούν να λειτουργήσουν σαν Πολίτες. Δηλαδή δεν θα μπορούν να κάνουν αγορές, να έχουν δικαίωμα εργασίας, να αποκτούν σπίτι, να ψηφίζουν, να δημιουργούν επιχείρηση κλπ.

Με την σταδιακή κατάργηση του κράτους , κάθε έγγραφο, πιστοποιητικό, άδεια γάμου, ακόμα και νομικές υπηρεσίες, άδειες οικοδομής, κλπ, θα γίνονται μέσα από ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες τύπου taxis net, οπότε δεν θα είναι απαραίτητες οι δημόσιες υπηρεσίες οπότε και οι υπάλληλοι δεν χρειάζονται.

Όλες οι μισθοδοσίες, επιχορηγήσεις, ασφαλιστικές εισφορές, επιδοτήσεις, πληρωμές, κλπ, θα γίνονται μέσω τραπεζών. Ακόμα και τα δικαιολογητικά και οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται από τις τράπεζες. Θα χρεώνονται παροχές και θα γίνεται αυθαίρετη παρακράτηση από λογαριασμούς.

Το κτηματολόγιο που δεν κατάφερε ποτέ η Ελλάδα να πραγματοποίηση, έχει ήδη γίνει με προσέγγιση χιλιοστού, μέσω δορυφόρου, και μπορεί ανά πάσα στιγμή να εκτυπωθεί με πολύ μεγαλύτερη ακρίβεια από μηχανικό κάθε επιφάνεια Γής. Όλη η ακίνητη περιουσία των ιδιωτών θα φορολογηθεί έτσι ώστε κάποια στιγμή θα ανήκει στις τράπεζες.

Θα καθοριζεται αμοιβή κλιμακωτή για την εργασία και την σύνταξη στο τέλος κάθε χρόνου για τον επόμενο ανάλογα με τα έσοδα της χώρας, Οι εργαζόμενοι δεν θα την εισπράττουν γιατί θα κατατίθεται σε λογαριασμό και δεν θα έχουν το δικαίωμα ανάληψης γιατί θα πληρώνονται οι υποχρεώσεις τους . Δεν θα μπορούν να έχουν χρήματα στα χέρια τους. Ότι περισσεύει από αμοιβές στο τέλος κάθε χρόνου θα παρακρατείται από το κράτος για χάρη του συνόλου και της ασφάλειας της χώρας.

Με τις επιδοτήσεις, ανεμογεννητριών, και φωτοβολταικών θα καταντήσει η χώρα ένας απέραντος σκουπιδότοπος που σκοπό έχει την αξιοποίηση και μόνο των υλικών της γερμανικής βιομηχανίας και όχι του ορυκτού πλούτου της χώρας.
Επιδοτούνται τα γενετικώς μεταλλαγμένα αγροτικά προϊόντα και καταστρέφονται τα αιωνόβια δένδρα της χώρας μας, όπως η ελιά, καρυδιά, κερασιά, κλπ.

Όλα τα παραπάνω θα συμβούν σύντομα στη χώρα μας ,και μάλιστα σε γνώση των πολιτικών μας οι οποίοι φαίνονται ανήμποροι να αντιδράσουν και επιλέγουν να είναι με τον ισχυρό από φόβο…!!!
Όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου από δυνάμεις καταστολής….!!!!



.

AddThis

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Σ


.

RANDOM POST