Έτσι εξηγούνται όλα…



Διαβάζοντας ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγίες για την “παγκόσμια κυριαρχία“, στα δικά μου μάτια βρήκαν εξήγηση όλες μου οι απορίες που συγκέντρωνα από παιδί.
http://kataggelies.com/kataggelies/?page_id=343


Γιατί ΕΡΧΟΝΤΑΙ οι οικονομικές κρίσεις στην Ελλάδα και σ ολόκληρο τον κόσμο -κάθε λίγα χρόνια- που μας πάνε ξανά πολλά χρόνια πίσω.

Γιατί οι πολιτικοί δεν ακούνε τον λαό ενώ εκλέγονται από αυτόν.
Ο λαός βλέπει όλες τις λύσεις ενώ οι πολιτικοί δεν τις βλέπουν.


Γιατί οι κατώτεροι υπάλληλοι σ όλες τις δημόσιες υπηρεσίες βλέπουν πως μπορεί να εξυπηρετείται ο κόσμος και να λιγοστεύει η γραφειοκρατία ενώ οι ανώτεροι τους δεν το βλέπουν.

Γιατί τα ΜΜΕ προβάλουν συνέχεια βία και φτώχεια και σπάνια κάτι διδακτικό και ωφέλιμο.

Γιατί οι κομπίνες του χρηματιστηρίου –στην Ελλάδα και σ ολόκληρο τον κόσμο- που κάθε φορά έχουν σαν αποτέλεσμα να χάνονται τεράστιες περιουσίες να κλείνουν σπίτια και επιχειρήσεις και να καταφεύγουν πολίτες και κυβερνήσεις στον τραπεζικό δανεισμό. Είναι σύμπτωση άραγε που συνήθως ξεκινούν από την Αμερική. 
Γιατί οι δείκτες του Ελληνικού χρηματιστηρίου, οι μετοχές που θα συμμετέχουν σ αυτό καθώς και η βαρύτητα αυτών, ορίζονται από ένα γραφείο στο Λονδίνο…

Γιατί η τρομοκρατία κτυπά –όπως υποστηρίζουν μέλη της οικογένειας τους- ανθρώπους που κάνουν στο βαθμό που μπορούν ευσυνείδητα την δουλειά τους.

Γιατί ο Χίτλερ και άλλοι λαοί κυνίγησαν αλύπητα ένα συγκεκριμένο λαό.

Γιατί και από ποιους προωθούνται τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, με την ψευδή δικαιολογία ότι η τροφή δεν φτάνει για όλους, όταν από την άλλη μεριά τα κτήματα ρημάζουν ακαλλιέργητα και αγροτικά προϊόντα πετιούνται στις χωματερές.

Γιατί ο θεός στην αγία γραφή έδιωξε από τον τόπο του τον λαό –που κατά σύμπτωση πολλά χρόνια μετά κυνήγησε και ο Χίτλερ-.

Γιατί οι πόλεμοι στις μέρες μας κάθε κάποια χρόνια.

Γιατί η πυραμίδα με το μάτι που τα επιτηρεί όλα, στην σφραγίδα και το νόμισμα των ΗΠΑ. Αφού οι πυραμίδες υπάρχουν στην Αίγυπτο και όχι στην Αμερική. Σαν να βάζουμε εμείς το μάνκο σαν εθνικό μας σύμβολο.
Γιατί ο Κένεντυ που προσπάθησε να βάλει τάξη στα οικονομικά της καταχρεωμενης Αμερικής και το δολάριο να κόβεται από το κράτος και όχι από τις τράπεζες που τυπώνουν χαρτιά και δανείζουν όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου.


Γιατί στην Αμερική φιλοξενούνται εταιρείες με το όνομα «παγκόσμια υπηρεσία τάδε», «παγκόσμιος οργανισμός δείνα» και είναι offshore ιδιωτικές εταιρείες, οι οποίες προβάλλονται από τα ΜΜΕ διεθνώς σαν οι έγκυρες αξιόπιστες πηγές τους.

Γιατί οι χαζές multichoice εξετάσεις στα σχολεία. Όπου σου δίνουν και την απάντηση έτοιμη μπροστά σου μαζί με την ερώτηση.

Γιατί στα σχολεία βομβαρδίζουν με ένα βουνό γνώσεις τα παιδιά και τα οδηγούν να παπαγαλίζουν και όχι να μαθαίνουν.
Γιατί η γραφειοκρατία δεν αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ποτέ, η οποία οδηγεί σε ένα σπάταλο κράτος που καταπιέζει τους πολίτες του προς όφελος των διεθνών τραπεζιτών δανειστών του.

Γιατί σήμερα υπάρχουν ακόμα οι πόλεμοι, που οδηγούν και τις δυο μαχόμενες πλευρές στον υπέρογκο δανεισμό από τους διεθνείς ιδιώτες τραπεζίτες.

Γιατί υπάρχει η σημερινή διασκέδαση που φθείρει τον άνθρωπο σε όλα τα επίπεδα.
(τσιγάρα, ποτά, ναρκωτικά, ανόητα τραγούδια που λένε βλακείες η επαναλαμβάνουν ένα ρεφρέν, χωρίς κανένα διδακτικό η επωφελές μήνυμα κ.α.)




Γιατί το κράτος βρίσκεται σε μια μόνιμη οικονομική δυσφορία και αλλάζει συνέχεια τους οικονομικούς νόμους και το φορολογικό καθεστώς ενώ κατ ουσία παίρνει περίπου τα ίδια χρήματα ΚΑΙ χωρίς να λύνει ποτέ ουσιαστικά και οριστικά το πρόβλημμα του, πίσω από το φιλολαικά που διαδέχονται τα αντιλαικά μέτρα που πέρνει.
(αφού το κυκλοφορούν χρήμα είναι μετρημένο, το μαζεύεις με τους οποιουσδήποτε φόρους, το οδηγείς σε κυκλοφορία, η το οδηγείς σε αδράνεια αυτό είναι όλο, συνήθως δεν χρειάζεται νέους νόμους για να κάνεις οτιδήποτε από αυτά)


Γιατί ο ποταμός της πληροφορίας σήμερα, που οδηγεί να λέμε συχνά τα ίδια πράγματα με άλλα λόγια, την συγκέντρωση και τον έλεγχο της πληροφορίας από τα ολιγοπώλια της ενημέρωσης (πίσω από τα ΜΜΕ κρύβονται τα ελάχιστα πρακτορεία ειδήσεων) και να μην μπορούμε εύκολα και απλά να προσεγγίσουμε την γνώση και την πραγματική μόρφωση.
 

Γιατί τα ΜΜΕ απασχολούν διαρκώς το μυαλό μας με άχρηστα πράγματα και ελάχιστα πράγματα πραγματικά ωφέλημα εχω δει σ αυτά -για την βελτίωση της ζωής μου, της οικογένειας μου, της δουλειάς μου, των συναναστροφών μου κ.α.-

Παρακλώ να δημοσιευτεί γιατί μας αφορά ολους
Νίκος Σαρρής

Πηγη

.

AddThis

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Σ


.

RANDOM POST