Βιοσυντονισμός

Βιοσυντονισμός! Θεραπεία από το μέλλον

 

Κορυφαίοι επιστήμονες πιστεύουν ότι οι ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις διαδραματίζουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη φύση. Η κύρια πηγή των ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων είναι ο ήλιος, η οποία παρέχει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, εκ των οποίων μόνο το 6 % να φτάνουν στην επιφάνεια της Γης.
Ο Βιοσυντονισμός, βασίζεται στις αρχές της κβαντικής φυσικής. Κάθε υλικό σώμα είναι συμπυκνωμένη μορφή ενέργειας κι αυτή η ενέργεια καθορίζει τις χημικές-υλικές διεργασίες. Οι διαταραχές στο σώμα λοιπόν, πρώτα συμβαίνουν σε ενεργειακό επίπεδο και αργότερα, κι εφόσον δεν αποκατασταθούν, θα εκδηλωθούν με σωματικά συμπτώματα. Αυτή η ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για διάγνωση όσο και για θεραπεία. 
Η μέθοδος του βιοσυντονισμού χρησιμοποιεί μια ειδική συσκευή, η οποία καταγράφει τα ηλεκτρομαγνητικά σήματα του σώματος και βάση βιολογικού φίλτρου που διαθέτει, διαχωρίζει τα υγιή (φυσιολογικά) σήματα από τα διαταραγμένα. Στη συνέχεια αποστέλλει πίσω στο σώμα τα υγιή του σήματα ενισχυμένα, ενώ τα διαταραγμένα τα αποστέλλει αντεστραμμένα. Χρησιμοποιεί δηλαδή το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού για την εξουδετέρωση των παθολογικών ηλεκτρομαγνητικών σημάτων του οργανισμού. 
Επιπλέον η μέθοδος βοηθάει στην ανίχνευση των κρυφών αιτιών που επιβαρύνουν το σώμα κι οδηγούν στην αποδυνάμωση του αμυντικού του συστήματος και της ικανότητας αυτορύθμισης του …  


Ο Ιπποκράτης υπήρξε από τους πρωτοπόρους στη Δύση, που μίλησαν για τον μεταφορέα της συμπαντικής ενέργειας, η οποία διαπερνά τα πάντα. Η ενέργεια αυτή δημιουργεί και συντηρεί όλη τη ζωή πάνω στον πανήτη και γενικότερα στο σύμπαν. Τα αρχαία ιατρικά συστήματα της  Ινδίας  και της Κίνας, μιούν γι’ αυτόπου ονομάζουμε ζωτική δύναμη του οργανισμού, συμπαντική ενέργεια και αιθερικό σώμα. Οι πληροφορίες που έχουμε για την ενεργειακή υπόσταση του ανθρώπου, άρχισαν να αποδεικνύονται μόλις τον προηγούμενο αιώνα.

Κάθε ζωντανός και μη οργανισμός, έχει τη δική του συχνότητα συντονισμού. Κάθε όργανο του σώματος έχει τη δική του ξεχωριστή προσωπική συχνότητα. Όλα τα βακτήρια, ιοί, παράσιτα και μύκητες έχουν επίσης τις δικές τους συχνότητες.
Όταν ένα όργανο όπως το συκώτι αρρωστήσει, η συχνότητα συνήθως πέφτει. Για παράδειγμα, οι πνεύμονες συντονίζονται σε μια συχνότητα 72 κύκλων ανά δευτερόλεπτο, η οποία είναι επίσης γνωστή ως Hertz. Εάν οι πνεύμονες αναπτύξουν μια μόλυνση, τότε η συχνότητα θα αλλάξει, συνήθως πέφτει μερικά Hertz.

Η αρχή του βιοσυντονισμού  

Αν μπορούμε να παράγουμε την ίδια συχνότητα ενός υγιή πνεύμονα, χρησιμοποιώντας μια γεννήτρια συχνοτήτων, τότε μπορούμε να βοηθήσουμε τον πνεύμονα να ανακτήσει την κανονική λειτουργία του. Το σώμα θεραπεύει και εξισορροπεί μόνο του, όταν είναι συνδεδεμένο σε υγιείς συχνότητες.

Το φαινόμενο του συντονισμού

Αν πάρουμε ως ένα άλλο παράδειγμα, ένα ποτήρι κρασιού από κρύσταλλο, αυτό έχει επίσης τη δική του συχνότητα συντονισμού, περίπου 500 Hertz. Αν μπορούμε να παράγουμε έναν ήχο στην ίδια συχνότητα και βάλουμε το γυαλί μπροστά από ένα ηχείο, τότε το γυαλί θα απορροφήσει αυτή τη συχνότητα και θα σπάσει.
 
Μια ανώδυνη θεραπεία που είναι εξαιρετικά αποτελεσματική χωρίς παρενέργειες. 
Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, από τα νεογέννητα παιδιά έως τα βαθιά γεράματα.
 
Υπήρξαν πολλοί ερευνητές που έχουν εργαστεί στον τομέα της ενέργειας και της ιατρικής του βιοσυντονισμού αυτόν τον αιώνα, όπως ο Δρ. Rife, ο Δρ. Voll, Δρ Schimmel, Δρ. Morell και άλλοι. Επιπλέον, χωρίς την γνώση της δύσης, οι Ρώσοι έχουν εργαστεί στο παρασκήνιο και έκαναν εκπληκτικές ανακαλύψεις στον τομέα αυτό.
Οι Ρώσοι διεξήγαγαν εκτεταμένες μελέτες σε περισσότερους από 25.000 ανθρώπους και δημιούργησαν ένα ακριβές σύστημα ανάλυσης και ενίσχυσης της ενεργητικής υγείας των οργάνων, καθώς και την σύνδεσή τους με συγκεκριμένες περιοχές του δέρματος (δερματικές - σπλαγχνικές ζώνες). Το ρωσικό διαστημικό πρόγραμμα χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή, γιατί επιτρέπει τον άνετο και μη επεμβατικό έλεγχο, για την ενίσχυση της υγείας των κοσμοναυτών.
Κατά τα τελευταία 20 χρόνια, οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν αναπτύξει μικρές φορητές συσκευές που είναι καινοτόμες και πρωτοποριακές.

Ως αποτέλεσμα της δράσης αυτών των συσκευών, ένα αποδυναμωμένο όργανο λαμβάνει την ενέργεια που απαιτείται για την κανονική λειτουργία του, το οποίο αναδιανέμεται σε ευρεία κλίμακα, αποκαθιστώντας τη λειτουργικότητα των επηρεασμένων οργάνων.
Με αυτόν τον τρόπο οι συσκευές αυτές επιτρέπουν σε κάποιον με τη βοήθεια ενός αδύναμου ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, να προκαλέσουν ένα βιοσυντονισμό των οργάνων και των συστημάτων και έτσι την εναρμόνιση της λειτουργίας του συνόλου του οργανισμού. Χιλιάδες άνθρωποι κατάφεραν να μειώσουν τις δόσεις των φαρμάκων και σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν σταματήσει τη λήψη τους και έχουν επανακτήσει άριστη υγεία .

Ο Βιοσυντονισμός, ενσωματώνει μερικά από τα καλύτερα στοιχεία της θεωρίας των κβάντα, της ηλεκτρο-ιατρικής, της δονητικής ιατρικής και της ενεργητικής ιατρικής. Η ηλεκτρο-ιατρική  ή η χρήση ενεργητικών ιδιοτήτων για την θεραπεία σωματικών ασθενειών, θεωρείται μία από τις παλαιότερες και πιο τεκμηριωμένες γνωστές επιστήμες.
Οι πιο εξευγενισμένες και σε βάθος εφαρμογές χρησιμοποιώντας την έννοια του ηλεκτρισμού του σώματος έχουν μόλις τώρα ανακαλυφθεί, αλλά η μακρά ιστορία σημαντικών επιστημόνων και στοχαστών που συνεισέφερε σε αυτή την γνώση είναι εντυπωσιακή.
Από τον 5 π.Χ. αιώνα ξεκινά η αναζήτηση της αποκωδικοποίησης του ανθρώπινου σώματος.  Η σύντομη ιστορική αναδρομή φωτογραφίζει  μερικές από τις πιο κρίσιμες ανακαλύψεις και επιρροές στον τομέα και τους πρωτοπόρους που χρησιμοποίησαν ηλεκτρικές αντιδράσεις για να μάθουν περισσότερα για την κατάσταση του σώματος και να το βοηθήσουν να αυτο-ιαθεί.

5ος αιώνας π.Χ: Οι Έλληνες φιλόσοφοι Δημόκριτος και Λεύκιππος υποστήριξαν ότι η ύλη ήταν φτιαγμένη από ελάχιστα, αόρατα μέρη που ονομάζονταν άτομα, ή στα Ελληνικά, “α-τομο”, περιλαμβανομένου του ανθρώπινου σώματος. Επαγγελματίες γιατροί της αρχαίας Ελλάδας έμαθαν επίσης ότι οι ηλεκτρικές αντιδράσεις που εκπέμπονται από τα ηλεκτρικά
dimokritos 
χέλια στα κλινικά ποδόλουτρα ανακούφιζαν τον πόνο και παρήγαν μία ευνοϊκή επιρροή στην κυκλοφορία του αίματος.
46 μ.Χ.: Οι γιατροί Λάργος και Διοσκουρίδης τεκμηρίωσαν ουσιώδη θεραπευτικά αποτελέσματα με ηλεκτρικά φορτία στις κυκλοφορικές διαταραχές και στην διαχείριση του πόνου από νευραλγίες, πονοκεφάλους και αρθρίτιδες.
1700:  Πολλοί Ευρωπαίοι γιατροί χρησιμοποίησαν ελεγχόμενα ηλεκτρικά φορτία από ηλεκτροστατικές γεννήτριες σχεδόν αποκλειστικά για πολυάριθμα ιατρικά προβλήματα, περιλαμβανομένων των πόνων τραύματος και κυκλοφορικών διαταραχών. Επίσης, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος ανέφερε ανακούφιση από τον πόνο με την χρήση ηλεκτρικών φορτίων για καταστάσεις όπως “ψύξη.”
1840:   Το πρώτο αγγλικό τμήμα ηλεκτρικής θεραπείας ιδρύθηκε στο Νοσοκομείο Guy’s, από τον Dr. Golding Bird. η ηλεκτρική ανακάλυψη του Galvano οδήγησε στην χρήση των μηχανικά παλλόμενων γαλβανικών φορτίων.
1860: Αρχή της φαραδικής διέγερσης. Ο Bristow  αναπτύσσει το Πηνίο του Bristow, χρησιμοποιώντας την αρχή του Faraday για τον ηλεκτρο-μαγνητικό έλεγχο της ηλεκτρικής τάσης. Ο ηλεκτρισμός χρησιμοποιείται σε όλο το σώμα. Συγκεκριμένα νεύρα φτιαγμένα από κύτταρα που ονομάζονται νευρώνες μεταφέρουν ηλεκτρικά σήματα στον εγκέφαλο από κάθε μέρος του σώματος και από τον εγκέφαλο σε σε όλα τα μέρη του σώματος. Αυτά τα νεύρα μεταφέρουν ηλεκτρισμό ακόμα και από το ένα μέρος του εγκεφάλου στο άλλο. Γενικά, αυτός είναι ο τρόπος που ο εγκέφαλός μας βοηθάει να πάρουμε πληροφορίες από τις αισθήσεις μας, επεξεργάζεται τις πληροφορίες και μας βοηθά να ελέγξουμε τους μύες και τα όργανά μας. Οι ιστορικοί της επιστήμης αναφέρουν τον Faraday ως έναν απο τους καλύτερους πειραματιστές στην ιστορία της Επιστήμης.

nikolaaa 
1891:   Ο Nikola Tesla  παρουσιάζει μία εργασία για την ‘ηλεκτρική Μηχανική’, σχετικά με την ιατρική εφαρμογή των φορτίων υψηλών συχνοτήτων. σημειώνει ότι όταν το σώμα διαπερνιέται από εναλλασσόμενα φορτία πάνω από μία συγκεκριμένη συχνότητα, παρατηρείται θερμότητα.
1897:   Ο Thompson ανακάλυψε τα πρώτα συστατικά μέρη του ατόμου: το ηλεκτρόνιο, ένα σωματίδιο με αρνητικό ηλεκτρικό φορτίο.

.

AddThis

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Σ


.

RANDOM POST